Vilken är den bästa begagnade SUV i full storlek att köpa?

Om du är på marknaden för en stor SUV måste du veta vilken modell som är ditt bästa alternativ. Fullstora SUV:ar är robusta val som är måttligt pålitliga; vissa kan dock vara bensinslukare.

De bästa SUV:arna i full storlek att köpa är Chevrolet Suburban och Ford Expedition. Dessa bilar är de mest pålitliga stora SUV:arna samtidigt som de är kundfavoriter. Nissan Armada och GMC Yukon är utmärkta val för förare som också letar efter en fullstor SUV.

Chevrolet Suburban

Chevy Suburban har varit en av de mest populära SUV:arna i full storlek i årtionden. En av de främsta överklagandena för denna bil är dess storlek. Jämfört med andra stadsjeepar i klassen har Suburban mycket mer plats i bagageutrymmet och längs med stolsraderna.

Fönstren är stora och motorn är kraftfull. Faktum är att Chevrolet har uppdaterat den äldre 5.3L V8-motorn med nya tillval, inklusive 6.2L V8 och en turbodieselmotor.

Chevy’s Suburban är en av de mest pålitliga SUV:arna i full storlek. Den senaste modellen som släpptes 2022 har fått 83 av 100 på förutspådd tillförlitlighet, vilket gör den till en nära utmanare med GMC Yukon och Toyota Sequoia för den mest pålitliga SUV:n i full storlek.

Vad du ska titta efter när du köper en begagnad Chevy Suburban

Chevy Suburban får också utmärkt bensinkörning för sin storlek, med de flesta modeller som får så många som 27 miles till gallon när man kör på motorvägen. Som jämförelse, Ford Expedition får 23 miles till gallon på motorvägen.

Om du inte vill köpa en helt ny Chevy Suburban, kanske en begagnad modell kommer att tillfredsställa dig. De bästa åren för denna SUV är 2010 till 2013 och alla modeller tillverkade efter 2017. De äldre Suburbans från före 2010 har problem med växellåda och oljeförbrukning, men det finns problem i de flesta fullstora SUV:ar från dessa år.

Ford Expedition

Ford Expedition är ett mycket populärt val bland fullstora stadsjeepar. Det är en av de större och rymligare SUV:arna i fullstorleksklassen och den har mycket kraft under huven. Bogserkapaciteten är förstklassig, och aluminiumramen på bilen ger en mjuk körning.

När det kommer till tillförlitlighet får den nyaste Ford Expedition 75 av 100. Även om detta inte är lika högt som vissa konkurrerande fullstorleks-SUV:ar, kompenserar det för det i säkerhet.

Vilken är den bästa begagnade SUV i full storlek att köpa?

Detta fordon har fått ett femstjärnigt säkerhetsbetyg, eftersom det är fullt av funktioner som skyddar bilen och passagerarna. Kelly Blue Book har belönat denna SUV med priset Best Buy för dess övergripande tillförlitlighet, säkerhet och kraft.

De bästa åren för Ford Expedition är de senaste åren, med start 2017. Dessa nyare modeller har den tillförlitlighet, säkerhet och kraft som har fört Ford Expedition till fronten på marknaden för fullstora SUV. Om du inte vill ha någon av dessa nyare modeller är modeller gjorda efter 2007 det bästa valet. T

Dessa modeller är inte perfekta, men det har varit väldigt få återkallelser av Ford Expedition-modellerna gjorda mellan 2007 och 2017, vilket talar för bilens tillförlitlighet. Totalt sett är Ford Expedition ett utmärkt val för en SUV.

Nissan Armada

Nissan Armada är inte lika populär som alternativ som Chevy Suburban eller Ford Expedition. Denna SUV har dock fortfarande mycket att erbjuda. Denna bil är ett pålitligt alternativ för människor som värdesätter komfort och förmåga.

Nissan Armada har en 5,6L V8-motor som kan dra 8 500 pund utan större problem. Detta är mer än Ford Expedition.

Vilken är den bästa begagnade SUV i full storlek att köpa?

2020 Armada har klassens bästa standard maximal dragkapacitet på 8 500 pund, vilket möjliggör enkel bogsering av de flesta resesläp.

Nissan Armada tenderar att vara billigare än Expeditionen eller Suburban också. Medan 2022 Nissan Armada har ett start-MSRP på $48 900, har 2022 For Expedition ett start-MSRP på $68,150.

Nissan Armada landar i mitten av packningen vad gäller tillförlitlighet. 2022-modellen har ännu inte fått något förutspått tillförlitlighetspoäng, men potentiella köpare kan förvänta sig ett resultat som liknar Ford Expeditions. Denna modell har inte heller fått något säkerhetsbetyg.

Sammantaget är Nissan Armada ett bra val för någon som inte vill spendera så mycket pengar på en stor SUV samtidigt som den får mycket kraft och komfort. De bästa åren för Nissan Armada är 2009, 2012, 2013 och 2014. Detta är de mest pålitliga åren för modellen, med 2013 Nissan Armada som favorit.

GMC Yukon

GMC Yukon är ett fantastiskt val för någon som handlar efter en SUV i full storlek. Som man kan förvänta sig av vilket GMC-fordon som helst, har det en stor likhet med Chevrolet-motsvarigheten, Suburban. På grund av detta är GMC Yukon pålitlig, rymlig och en favorit bland konsumenterna.

Den största skillnaden mellan dessa bilar är att GMC Yukon är ett lyxigare alternativ. There har mer benutrymme och fordonet använder material av högre kvalitet.

Vilken är den bästa begagnade SUV i full storlek att köpa?

GMC Yukon är ett pålitligt alternativ, eftersom det ofta rankas över Suburban när det kommer till livslängd. Generellt kommer GMC Yukon att kosta mindre att underhålla varje år än Suburban. Oavsett, konsumenter tenderar att föredra Suburban framför GMC på grund av de nya tekniska funktionerna och den historia som Chevrolet har med Suburban.

Förare av GMC Yukon rekommenderar 2014 års modell starkt, med 2010-2013 modellerna som också klarar sig mycket bra. Dessa år har minst fall av motorhaveri samtidigt som de håller sitt värde väl. Några av de senare åren (från och med 2015 års modell) har allvarliga problem.

Tio återkallelser har rapporterats av NHTSA för säkerhetsfrågor på 2015 års GMC Yukon-modell, vilket gör det året, i synnerhet, ett dåligt val.

Totalt sett erbjuder fullstora stadsjeepar det utrymme och sittplatser som en större familj behöver. Det finns några bra alternativ, där varje företag erbjuder sina funktioner. Så länge du noggrant undersöker vilken bil du än köper, bör du ha en positiv upplevelse när du kommer ut på vägen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.