5 bäst använda Cadillac SUV att köpa 2022

Cadillac är ett lyxbilsmärke som ständigt släpper nya och förbättrade fordon. Men om du letar efter en mer prisvärd Cadillac SUV, då är att köpa ett begagnat fordon rätt väg att gå.

Cadillac har fyra begagnade SUV-modeller att välja mellan: Escalade, XT4, XT5 och XT6. 2018 och 2019 var de bästa åren för Escalade och XT5. Cadillacs nyaste SUV, 2021 XT6, är det bästa året för den modellen. Samtidigt var 2019 det bästa året för XT4.

Om du letar efter en begagnad Cadillac finns det flera utmärkta modeller att välja mellan. Fortsätt läsa för att lära dig mer om Cadillacs mest använda SUV-modeller och hitta den rätta för dig!

Cadillacs bäst använda Escalader

Cadillac’s Escalade, ett populärt fordon, har funnits sedan 1999. Eftersom Escaladen har funnits så länge har Cadillac haft gott om tid att perfekta denna modell. Hittills är de bästa årsmodellerna av Escalade 2018- och 2019-modellerna. Båda modellerna har bara fått en säkerhetsåterkallelse från National Highway Traffic Safety Administration.

2018 års återkallelse utfärdades i oktober 2020 och berörde 14 620 fordon. Escalade-förare varnades om att deras fordons Power Brake Assist kan misslyckas, vilket gör det svårare att stanna.

Denna modell fick ett övergripande säkerhetsbetyg på 4 stjärnor från NHTSA.

2019 års Cadillac Escalades säkerhetsåterkallelse utfärdades i september 2018 och berörde 15 800 fordon. Problemet som motiverade denna återkallelse var att bakre säkerhetsbältesupprullaren ibland inte låste sig i läge Innan du köper någon av dessa modeller, kontrollera med ägaren att dessa återkallelser har korrigerats.

5 bästa begagnade Cadillac SUV att köpa

2018 års Cadillac Escalade fick ett 3 av 5 förutsagt tillförlitlighetsbetyg från J.D. Power, medan 2019 års modell fick ett tillförlitlighetsbetyg på 3,5 av 5 stjärnor. Båda dessa är genomsnittliga tillförlitlighetsbetyg.

Enligt Kelley Blue Book är det rimliga inköpspriset för en 2018 Cadillac Escalade $51 667. Samtidigt är 2019 års Cadillac Escalades rimliga inköpspris $60 438.

Cadillacs bäst använda XT6

XT6 är Cadillacs nyaste SUV-modell, släpptes först 2020. Med så få år av produktion finns det få årsmodeller att välja mellan. Hittills är den bästa modellen 2021 Cadillac XT6. NHTSA har endast utfärdat en återkallelse för denna fordonsmodell. Dessutom har det bara inkommit två officiella klagomål till NHTSA.

Återkallelsen som utfärdades för 2021 Cadillac XT6 berodde på en felaktigt installerad bränsleledning. Denna återkallelse berörde endast 572 fordon.

Cadillacs bäst använda XT6

Om du letar efter ett säkert begagnat fordon, leta inte längre än 2021 Cadillac XT6. NHTSA gav detta fordon ett 5-stjärnigt övergripande säkerhetsbetyg. 2021 Cadillac XT6 fick 4,4 av 5 stjärnor tillförlitlighetsbetyg från Kelley Blue Book. Med andra ord är detta inte bara ett säkert fordon utan ett pålitligt fordon. Enligt Kelley Blue Book är det rimliga inköpspriset för 2021 års Cadillac XT6 nästan $52 000.

Cadillacs bäst använda XT5:or

Hittills var de bästa XT5 årsmodellerna 2018 och 2019. Båda modellerna har fått noll återkallelser. När ett fordon inte har några säkerhetsproblem som återkallas vet du att det hade en kvalitetskonstruktion.

Inte bara har 2018 års Cadillac XT5 inga återkallelser utfärdade, utan det har inte lämnats några officiella klagomål till NHTSA. Detta fordon fick ett övergripande säkerhetsbetyg på 5 stjärnor. Dessutom fick detta fordon ett tillförlitlighetsbetyg på 4,4 av 5 stjärnor från Kelley Blue Book. Det här är tecknen på ett helt otroligt fordon.

Det rimliga inköpspriset för 2018 års Cadillac XT5 är drygt 33 000 dollar.

Medan 2019 års modell inte hade några säkerhetsåterkallelser utfärdade det 11 officiella klagomål mot NHTSA. Som sagt, det fanns inga områden som fick nämnvärt fler klagomål än andra. NHTSA gav denna fordonsmodell ett 5-stjärnigt säkerhetsbetyg. Kelley Blue Book gav 2019 Cadillac XT5 ett tillförlitlighetsbetyg på 4,4 av 5 stjärnor.

2019 års Cadillac XT5 får 22 miles per gallon i staden och 29 miles per gallon på motorvägen. Det rimliga inköpspriset för 2019 Cadillac XT5 är cirka 35 000 $, enligt Kelley Blue Book.

Cadillacs bäst använda XT4

NHTSA har utfärdat en säkerhetsåterkallelse för 2021 års Cadillac XT4. Denna återkallelse utfärdades inte bara för 2021 XT4 utan för alla modeller 2019 och nyare. Återkallelsen varnade förare för felaktigt installerade bakre bältesupprullare. Denna återkallelse påverkade också många Escalader. Återigen, köp aldrig en begagnad Cadillac om inte detta allvarliga återkallelse har åtgärdats.

5 bästa begagnade Cadillac SUV att köpa

NHTSA gav 2021 Cadillac XT4 ett 5-stjärnigt övergripande säkerhetsbetyg. Det här fordonet fick också fyra stjärnor för sin frontalkrockbetyg, fem stjärnor för sin sidokrockbetyg och fem stjärnor för sin vältning. Det här är exceptionella poäng. Med andra ord kan du lita på att detta fordon skyddar dig medan du kör.

Eftersom den här modellen är så ny har den ännu inte sjunkit mycket. Med andra ord kommer det bli dyrt att köpa en begagnad 2021 Cadillac XT4. Enligt Kelley Blue Book är ett rimligt köppris för 2021 års Cadillac XT4 $35 294. När du tittar på kostnaden för andra begagnade Cadillacs listade ovan, kan du se att de inte sjunker snabbt. Om du hoppas kunna köpa ett begagnat fordon som kommer att säljas vidare till ett högt pris, då är en Cadillac SUV det perfekta alternativet.

Tyvärr får denna modell inte lika bra bensinkörning som 2019 års Cadillac XT5; men det anses fortfarande vara genomsnittlig bränsleeffektivitet för en SUV.

2021 Cadillac XT4 är också ett pålitligt fordon. J.D. Power gav den här årsmodellen ett kvalitets- och tillförlitlighetsbetyg på 81 av 100. Som du kan se litar konsumenter och experter på att detta fordon (oavsett om det är nytt eller begagnat) får dem till sin destination.

Leave a Reply

Your email address will not be published.