10 bästa åren för Ford F150 avslöjade!

När du köper en Ford F-150 måste den vara pålitlig och kapabel. Ägare vill också ha en lastbil som är tillräckligt hållbar för att klara de flesta situationer. Specifika Ford F-150 årsmodeller har alla dessa egenskaper.

Vilka är de bästa åren för Ford F150?

De tio bästa åren för Ford F150 är följande: 1993, 1994, 1996, 1998, 2001, 2003, 2009, 2012, 2014 och 2018. De har alla exceptionella konsumentrecensioner, höga säkerhetsbetyg, hållbarhet och tillförlitlighet som många kunder vill ha från en pickup.

Nu när du har ett antal år att leta efter, låt oss ta reda på vad som gör dessa modeller till de bästa. Använd informationen nedan för att välja den bästa årsmodellen för dig.

Ford F150 1990-talet

Ford F-150 1993 är det tidigaste året som anses vara ett av de bästa åren för F-150. Ford designade denna pickup för att vara hållbar och effektiv med den klassiska Ford-ramen.

’93 F-150 har en spektakulär vikt och dragkapacitet. Den här lastbilen är extremt hållbar i de flesta fall, och om man har tur kommer de att hitta en som har 150 000 miles eller mindre!

F-150 1994 hade en av de bästa motorerna, en motor på 143 hästkrafter, på sin tid.

Året ’94 var lika kapabelt som F-150 ’93, men med några fler förbättringar. En av dessa förbättringar var körsträckan, som kunde gå upp till 200 000 och längre! Den inkluderade också krockkuddar, ett nödvändigt säkerhetsinstrument som inte finns i tidigare modeller.

Inkluderade också i ’94 var en mittmonterad stopplykta, CFC-fri luftkonditionering och extra sidobalkar på dörrarna. En av de mer populära funktionerna var förmodligen CD-spelaren. Den nya CD-spelaren var en betydande uppgradering från kassettbandet som ingick i tidigare modeller.

Nästa är F-150 1996, den bästsäljande pickupen det året. 1996 F-150 vann denna titel troligen på grund av den mjuka kurvan i fronten, vilket gjorde att den såg bättre ut. I år bjöds även på uppgraderade säkerhetsfunktioner som nackstöd och en automatisk låsning av säkerhetsbältet.

’96 var något större hästkraftsmässigt än tidigare versioner med 205 hk från en 5-liters V8-motor. 1996 års Ford F-150 hade två bensintankar, vilket avsevärt ökade bränslekapaciteten. Med två bränsletankar kunde ägarna tanka mer sällan.

Den sista bästa modellen från detta decennium är 1998 Ford F-150. 98 Ford F-150 anses vara favoritårsmodellen hittills. Även de nyare modellerna minskar i jämförelse med denna lastbil. När ’98 kom ut fick den väldigt få negativa kommentarer och upplevde knappt några problem.

Ford F150 2000-talet

F150 2001 är en högklassig lastbil med en imponerande förväntad körsträcka på 200 000 eller mer! Detta årsmodell har titeln “Built to Boss”. Den har gjorts väldigt bra och är snygg, pickupmässigt.

F150 2003 är en annan högklassig lastbil, precis som ’01. Den är nästan exakt som ’01, men ’01 är något mindre kapabel. ’03 har en kraftfullare motor. Drivlinan och transmissionen är också mer kapabla. Precis som ’01 har den en förväntad körsträcka på 200 000 eller mer.

En av nedgångarna i år är att den bara kan få 12 miles per gallon. Men å andra sidan kan den här årsmodellen dra över mycket, vilket gör den superpålitlig och stadig. Det skulle vara perfekt nog för alla som älskar att åka på ett stenigt äventyr.

Nästa är F-150 2009, som är lite bättre designmässigt. Hästkrafterna för detta årsmodells motor är 248. 2009 års Ford F-150:s större storlek betyder att den har mycket utrymme inuti, vilket leder till utmärkt komfort och prestanda: allt i ett! Dessutom är den långvarig och snabb, och den inkluderar platinadetaljer på lyxnivå.

Ford F-150 2010-talet

F-150 2012 har många nya funktioner: när tiden blir äldre, blir kunskapen också äldre, vilket leder till nya fordonsfunktioner. Några av dessa nyare funktioner inkluderar hill-assist och neutral bogserhjälp. Denna årsmodell har också en automatisk 4×4, vilket ger en mjukare körning.

2012 var ett av de första åren som Ford tillät köpare att anpassa F-150. ’12 F-150 var en pickup som alla ville ha – och fortfarande är. Denna pickup inkluderar en mycket bekväm hytt och kan dra en betydande mängd. Detta år fick också några av de bästa recensionerna av alla lastbilsmodeller det året.

411 hästkrafter 6,2-liters V8-motor

Tillsammans med motorerna fanns det också alternativ för hytterna: enkelhytt och superhytt. Ägare kunde välja hyttstorlek baserat på antalet sittplatser de behövde.

Jämfört med 2013 F-150 hade ’14 bättre och mer tillförlitliga betyg. Den hade också hög hållbarhet och ökad komfort. En del av den avancerade tekniken som installerades under det här årsmodellen var ett MyFord infotainmentcenter med pekskärm och Xenon-strålkastare. Hill-assist och dragförmåga noterades också – och det fanns alternativ för fler tillägg och flera breda trimval.

F-150 2018 är förmodligen den minsta favoritenav alla tio, helt enkelt på grund av några återkallelser och säkerhetsproblem. Men trots detta är den stilren och vacker. Den har hög hållbarhet och håller också länge. Det här året byggdes för att äga den tuffa terrängen och vägarna och har stor bensinkörning.

Slutsats

Vilket som helst av dessa år kommer att vara ett utmärkt val, oavsett vad en person kan bestämma sig för. Var och en av de tio modellerna som beskrivs ovan är en av de bästa F-150-modellerna som gjorts av Ford hittills. Det beror också på preferenser, kanske att föredra en nyare modell framför en äldre helt enkelt för att det inte ska bli några CD-spelare.

Även om 2018 års F-150 anses vara den 10:e bästa modellen, kanske du föredrar den på grund av dess förbättrade teknik och varelsekomfort. Vilken F-150-modell du än väljer kommer dessa pickuper inte att göra dig besviken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.