Kan du använda ett Walmart-gaskort på Sam’s Club?

Om du tankar ditt fordon på Walmart och associerade företag eller om du handlar mycket på Walmart.com, kommer ett Walmart-kreditkort väl till pass. När du använder det här kortet kan du njuta av erbjudandena som följer med butiksspecifika kort. Dessa inkluderar inga årsavgifter och hög APR och särskilda finansieringsalternativ för personer som innehar detta kort.

Kan du använda ett Walmart-gaskort på Sam’s Club?

Du kan använda ett Walmart-presentkort på Sam’s Club. Sam’s Club ägs av Walmart och så du kan använda Walmart Gas Card för alla dina shoppingbehov där. Du kan också lösa in Walmart-presentkorten på Sam’s Club även när du har presentkortet från Sam’s Club.

Walmart-kreditkortet är ett återförsäljarkreditkort som är tillgängligt för Walmart-kunder. I likhet med andra kreditkort för detaljhandeln kommer kortet med en mängd butiksmärkesfördelar. Du kommer också att få tillgång till flera belöningar och det faktum att du kan använda det på Sam’s Club, ett företag under Walmart.

Vad är Walmart-kreditkortet?

Walmart-kreditkortet är ett av de mest populära återförsäljarkreditkorten. Walmart erbjuder detta kort i samarbete med MasterCard som processor och Capital One som utfärdare. Du kan använda det här kortet i alla Walmart-märken, inklusive Sam’s Club.

Det finns två kort tillgängliga för kunder; Walmart MasterCard och Walmart Rewards Card. Walmart och Capital One godkänner din begäran om kortet baserat på din kreditpoäng. Om du har en bra eller utmärkt kreditpoäng får du automatiskt godkännande för Walmart MasterCard, men om din kreditpoäng är mindre än perfekt får du ett Walmart Rewards Card.

Oavsett vilket kort du får tar Walmart ingen årsavgift. Du kommer också att åtnjuta bedrägeriskydd utan ansvar och du kan ansöka om särskild finansiering när som helst på året. Räntorna på de två korten varierar med MasterCard som har en lägsta årlig ränta på 17,99 % och Rewards Card har en årlig ränta på 26,99 %.

Använder du Walmart MasterCard på Sam’s Club?

Du kan använda Walmart MasterCard i vilken butik som helst som accepterar MasterCard, inklusive Sam’s Club, Sam’s Club online och många andra. Du kan använda den i livsmedelsbutiker, flygbolag, restauranger och vilken annan plats som helst med en MasterCard-skylt.

När du använder det här kortet på Sam’s Club eller någon annan butik får du flera belöningar. Till att börja med får du fem procent för alla köp på Walmart.com och två procents rabatt på Walmart-butiker. När du använder kortet för restauranger och reselokaler får du två procents rabatt och en procent för alla andra köp du gör med kortet.

Den enda utmaningen med att använda kortet på Sam’s Club är att du bara får en procents rabatt för alla köp och betalningar du gör på Sam’s Club. På grund av detta föredrar medlemmar på Sam’s Club att använda Sam’s Club-kortet för att göra sina inköp.

Var kan jag använda ett Walmart-gaskort? Använda Walmart’s Reward’s Card

Walmart Reward-kortet har villkor som skiljer sig från det för MasterCard. Du kan dock fortfarande använda den i butiker som accepterar MasterCard. Några av de platser där du kan använda ditt kort är:

Du kan inte använda Walmart Rewards Card för Sam’s Club-köp online. Du kan inte heller använda den för butiksleverantörer eller för köp av Sam’s Club-appar. När du använder det här kortet får du fem procents rabatter för shopping på Walmart.com och två procents rabatter för shopping i Walmart-butiker.

Det finns inga särskilda rabatter för när du använder kortet i någon av Walmart-märkta butiker. Detta är den enda nackdelen med att använda detta kort jämfört med MasterCard.

Vilka är betalningsalternativen när du handlar på Sam’s Club?

Sam’s Club är en valfri återförsäljare för så många människor. Butiken erbjuder dig flera betalningsalternativ, inklusive Walmart Rewards Card och Walmart MasterCard.

Förutom de två korten från Walmart kan du betala med presentkort från Walmart och Sam’s Club, Sam’s Club Credit, kontanter, eller så kan du också använda en check. Butiken accepterar även betalning med MasterCard, Visa, American Express och Discover Cards. Shoppare kan också använda sina förmåner för kompletterande nutrition Assistance Program som erbjuds av regeringen.

Människor som handlar mycket på Sam’s Club kan välja Sam’s Club-medlemskap eller sitt kreditkort och dra nytta av fördelarna som kommer med dessa betalningsalternativ.

Vilka förmåner får Sams klubbmedlemmar?

Som medlem i Sam’s Club får du enorma rabatter på allt du handlar. Du får även förmåner från skattetjänster. Medlemmar kommer att dra nytta av dessa förmåner från mer än 10 000 butiker runt om i landet.

Det finns flera andra förmåner och belöningar, inklusive erbjudanden om resor, fordonsunderhåll och sjukförsäkring tillgängliga på Sam’s Club. Du kan se fler fördelar i Sam’s Clubs onlinebutik eller ringa en kund

Leave a Reply

Your email address will not be published.