Är Walmart Gas bra: Hur man väljer den bästa gasen för din bil

Varje bilist vill ha det bästa för deras fordon. Tyvärr vet vissa inte hur man väljer den bästa gasen från den billiga gasen som erbjuds på vissa stationer. Det finns olika kvaliteter av gas att välja mellan, och om du inte är sugen kan du sluta med dålig gas som kan skada din motor.

Är Walmart Gas bra?

Walmart-gas är gas av god kvalitet och påverkar inte prestandan eller integriteten hos ditt fordons motor. Detaljhandelsjätten erbjuder dock inte Top Tier-gas och erbjuder bara vanlig, premium och supergas.

Walmart erbjuder fantastiska erbjudanden på sin gas. Kunder kan dra fördel av de låga priserna på super-, premium- och vanlig gas och spara varje dag. Det är möjligt att du kan hitta en eller ett par Walmart bensinstationer som erbjuder toppdäckgas, men dessa är få och långt ifrån varandra.

Walmart samarbetade med Murphy för att erbjuda högkvalitativ gas. Du hittar olika sorters gas, olika blandningar, inklusive etanolbaserad och etanolfri, och diesel bland annat.

Bristen på gas i toppklass betyder inte att deras bränsle är av låg kvalitet eftersom de har alla andra kvaliteter i lager och har miljontals kunder från hela landet. Läs vidare för att lära dig mer om vad Walmart erbjuder på sina bensinstationer.

Vilket märke av gas använder Walmart?

Walmart säljer bensin från Murphys märke. Även om Walmart vid något tillfälle provade sitt egenutvecklade bensinmärke, levereras de fortfarande av Murphy. Gasen är av bra kvalitet.

Walmart äger också Sam’s Club och dess bensinstationer. Sam’s Club säljer sitt eget märke av bensin, som är Sam’s Club. Men ibland kan de sälja Murphys bensinmärke.

Walmart Supercenters har Walmart-märket gas. Detta proprietära gasmärke startade 2016 när Walmart bestämde sig för att bygga bensinstationer framför sina nya butiker istället för att låta Murphy bygga och kontrollera bensinstationerna.

Oavsett om du köper bensinmärket Murphy, Walmart eller Sam’s Club, kommer du att få högkvalitativ gas för ditt fordon. Ännu bättre, gasen är till låga priser, särskilt för Walmart eller Sam’s Club-medlemmar.

Vilken bensinstation har den bästa gaskvaliteten?

Nästan alla stora bensinstationer säljer gas av bästa kvalitet. För att bensin ska kunna säljas i USA måste den uppfylla de minimikrav som ställts upp av den amerikanska regeringen. Det kan finnas skillnader i tillsatserna och tvättmedlen som olika märken erbjuder, men all gas uppfyller ställda krav.

Det finns några bensinstationer som erbjuder gas i toppklass. Detta är den bästa gaskvaliteten som finns på marknaden idag. Idén att producera gas i toppklass kom från ett partnerskap mellan dessa gasföretag och biltillverkare, som BMW, Toyota, Mercedes-Benz, Honda, Volkswagen/Audi och General Motors.

Denna toppklassiga gas innehåller extra rengöringsmedel för att förhindra ansamling av kol i motorer. Med tiden samlar motorer på sig kol på delar, såsom ventiler och kolvar. Detta kol gör att fordonet kör grovt och tappar effektivitet.

En undersökning av AAA visade att användning av bränsle av högsta klass minskar bildningen av kolavlagringar med upp till 19 gånger. Du kan använda bränslet för att rensa upp befintliga avlagringar. Några av företagen som erbjuder gas på toppnivå inkluderar:

Det finns många fler bensinstationer och tyvärr är Walmart inte bland andra. Du kan se bensinstationer som säljer toppklassgas på Top Tier-webbplatsen. Det faktum att vissa bensinstationer inte erbjuder toppklassgas betyder inte att deras gas inte är av hög kvalitet.

Vilket är det bästa bensinföretaget?

Några av de bästa bensinföretagen inkluderar bland annat Walmart, Shell, Chevron, Costco och Exxon. De flesta av dessa märken erbjuder samma kvalitet på bensin med några som erbjuder toppklassgas.

Chevron har bland det högsta antalet bensinstationer runt om i landet och får höga betyg för kundservice. Den erbjuder också toppklassgas och flera andra kvaliteter och blandningar av bensin och diesel.

Precis som Walmart ligger Chevron bensinstationer framför närbutiker, vilket gör det lättare för kunderna att också handla andra produkter. Användningen av modern teknik i dessa bensinstationer, inklusive Walmart, gör dem till några av de bästa.

Priset på bränsle från olika bensinstationer varierar inte mycket. Var och en av stationerna har erbjudanden som hjälper kunderna att spara pengar. Kolla erbjudanden från olika företag och jämför. Du kan använda appar som GasBuddy och Gas Guru för att hitta bensinstationer nära dig som har bensinpriserbjudanden och jämföra standardpriser.

Är Walmart Gas bra: Hur man väljer den bästa gasen för din bil

Det är osannolikt att billig bensin kommer att skada din bils motor. Du behöver inte köpa premiumgas eller gå på toppgas för att hålla din motor i gott skick.

Reglerna som fastställts av den federala regeringen kräver att bensinstationer erbjuder en viss mängd rengöringsmedel och medel i bensinen för att rengöra din motor. Som sådan är även den mer prisvärda vanliga gasen fortfarande säker för din bil.

Ännu bättre, modern motorteknik tillåter fordonets inbyggda dator att anpassa sig till skillnader i bränsleblandningar. Du kommer knappast att märka någon skillnad i prestanda eller några negativa effekter på ditt fordons motor. Vissa experter rekommenderar att du köper den billigaste gasen nära dig och sparar pengar för att hålla motorn underhållen som rekommenderas.

Den största skillnaden mellan billig gas och dyrare premium- eller toppgas är mängden tillsatser i kvaliteterna. För att vara säker, kontrollera fordonets manual för att se vilken kvalitet biltillverkaren rekommenderar. I de flesta fall rekommenderar biltillverkaren vanlig gas.

Vem levererar Walmart-gas?

Walmart får sin gas från Murphy USA. Mer än 1 000 bensinstationer framför Walmart-butiker drivs av Murphy, som erbjuder ett av de starkaste bensinmärkena i USA. Resten av bensinstationerna, Walmart Supercenters, erbjuder Walmarts proprietära bensinmärke.

Sam’s Club är under Walmart. Klubben säljer Sam’s Club-gasmärken eller kanske säljer Murphy-gas ibland. Alla dessa gasmärken är av hög kvalitet med bra konsumentrecensioner.

Kan vem som helst använda Walmart bensinstation?

Vem som helst kan köpa bensin på Walmart, Murphy eller Sam’s Club. Bensinstationerna accepterar olika former av betalning, inklusive kredit-/betalkort, checkar och presentkort.

Walmart+-medlemmar kan använda Walmart-kreditkortet och Walmart-presentkorten för att tanka på någon av de tre bensinstationerna. Dessa medlemmar kan spara upp till 5 cent per gallon när de handlar på Walmart eller Murphy USA. Om du vill njuta av bra priser på Sam’s Club måste du vara medlem i Sam’s Club.

Du kan handla gas snabbt med Walmart-kreditkortet eller något annat kreditkort. Om du tar med en check till Walmart måste du besöka kundtjänsten för att lösa in.

Walmart har mer än 3 400 butiker och det finns en bensinstation framför var och en av butikerna. Några av bensinstationerna är under Murphy USA, medan andra är Walmart Supercenters, och de är alla öppna för allmänheten.

Avslutande tankar

Walmart är ett av de största gasbolagen. Det finns en bensinstation i nästan alla områden; oavsett om du väljer att gå med Murphy eller Sam’s Club eller Supercenters. Som sådan, om du älskar deras bensin och njuta av de fantastiska priserna som kommer med att vara medlem, kan du göra den till din vardagliga bensinmack.

Kvaliteten på gasen är pålitlig. Liksom alla andra bensinstationer måste gasen uppfylla fastställda bestämmelser av regeringen. Såvida du inte behöver gas på toppnivå, har Walmart alla andra kvaliteter och blandningar av gas för ditt fordon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.