Att köpa gas till Costco: Allt du någonsin velat veta!

Kör förbi en Costco under rusningstid och du kommer sannolikt att se en linje till bensinstationen. Du kanske undrar vad all spänning handlar om.

Costco erbjuder några av de mest prisvärda gaserna som finns, samtidigt som de tillhandahåller högkvalitativt bränsle av högsta klass med tillsatser som överstiger kraven som ställts av EPA. Medlemmar tycker ofta att Costco-gas är väl värt att vänta och medlemsavgiften.

Det finns goda skäl till varför Costco-gas är så populärt, men det finns några varningar om vem som kan köpa Costco-gas och hur du kan betala för det. Här är allt du någonsin velat veta om Costco-gas.

Varför är bensin så billig i Costco?

När du ser hur mycket billigare bensin är på Costco jämfört med de flesta andra bensinstationer, kanske du är lite misstänksam. Indikerar det låga priset dålig kvalitet?

Faktum är att gas är så billig en Costco på grund av hur Costco fungerar. Till skillnad från de flesta bensinstationer som i stort sett bara säljer bensin tillsammans med vissa odds och mål för att ta dig igenom en lång resa, säljer Costco tusentals vardagliga saker i bulk.

Du behöver dock ett Costco-medlemskap för att kunna handla där. Medlemsförsäljning ger Costco så mycket som 75 % av sin vinst. Costco kan övertyga människor att köpa ett medlemskap eftersom de kan få så bra erbjudanden. Den låga kostnaden för gas är en av dessa otroliga erbjudanden.

Människor kan komma för gasen och gå därifrån med allt annat som de behöver mycket av. Costco kan ta ut mindre för bensin eftersom de är så sannolikt att tjäna pengar på ytterligare inköp samt försäljning av medlemskap. En annan anledning till att Costco har råd att ta ut mindre för sin gas är att de använder bränsletillsatser som de köper i bulk som de köper de andra sakerna som de säljer. Detta gör inte kvaliteten på gasen lägre, men det betyder att Costco kan spara lite pengar samtidigt som den erbjuder högkvalitativ gas.

Är Costco Gas dålig gas?

Var inte orolig för att användning av prisvärd Costco-gas kommer att kosta kvalitet. Costco använder Kirkland Signature-gas, som anses vara en gas av högsta kvalitet. Kirkland Signature uppfyller alla tillsatskrav som ställs av USA. Det är samma gas som säljs på de flesta vanliga bensinstationer som Exxon, Chevron, Shell, Texaco och Mobil.

Är Costco Bensin Top Tier?

Costco använder sig av Kirkland Signature-gas, som är en toppklassig gas enligt USA:s krav. Den har tvättmedelstillsatser som håller din motor renare.

Faktum är att Kirkland Signature går ännu längre än de minimikrav som ställts upp av den amerikanska regeringen för att tillhandahålla kvalitetsgas som hjälper din bil att fungera på bästa sätt. Fler tvättmedelstillsatser än vad som krävs enligt lag möjliggör enastående prestanda för ditt fordon genom att minimera insugningsventilavlagringar.

Jämfört med gas som inte anses vara Top Tier, kan kvalitetsgas som Kirkland Signature förbättra din bränsleekonomi med så mycket som 4 % och minska utsläppen som påverkar miljön negativt. För att inte tala om, att använda Top Tier-gas kan förbättra din körupplevelse.

Vad är toppbensin och varför är det viktigt?

Toppbensin som Kirkland Signature-gas som används av Costco rekommenderas av många biltillverkare, inklusive Honda, Toyota, Ford, FCA, GM, Audi, Mercedes-Benz och Volkswagen, eftersom det kan hjälpa din motor att gå bättre över tiden.

Toppklassig gas är också bättre för miljön än gas som inte är toppklassig. Den uppfyller de standarder som fastställts av US Environmental Protection Agency. Bensin av mycket hög kvalitet som Kirkland Signature går ännu längre än rekommendationen från EPA genom att lägga till ytterligare rengöringsmedel som hjälper din bil att köra bättre.

Även om din biltillverkare inte rekommenderar bensin av högsta klass, är det troligt att användningen av denna gas kommer att förbättra livslängden på din motor och din bränsleekonomi. Det är också bättre för miljön.

Är Costco Gas av hög kvalitet?

Du vill inte ta några chanser med lågkvalitativ gas. Det kan täppa till insprutare, vilket minskar bränsleekonomin och livslängden på din bil. Att byta ut igensatta injektorer kan bli dyrt.

Costco använder sig av Kirkland Signature-gas, som är en av de gastyper av högsta kvalitet du kan köpa. Den innehåller tvättmedelstillsatser som förbättrar din bränsleekonomi, hjälper din motor att gå bättre och är bra för miljön. Costco-gas uppfyller inte bara utan överträffar standarder som fastställts av EPA.

Vilken typ av gas säljer Costco?

Costco säljer både vanlig och premiumgas. På vissa platser säljs även diesel. I allmänhet har Costco-gas 87 oktan för vanlig gas och 91 oktan för premiumgas.

Mängden oktan i gasen bestäms på raffinaderiet, det är ingen tillsats. Oktannivåerna är det enda som skiljer sig mellan vanlig och premium blyfri bensin hos Costco.

Innehåller Costco Gas etanol?

Kirkland Signature-gasen som säljs på Costco innehåller en mängd etanol som fastställts av Renewable Fuels Standard som fastställts av den federala energipolicylagen från 2005. Mängden etanol som finns i Costco-gasen finns på pumpen.

Vilka tillsatser finns i Costco Gas?

Costco-gas innehåller avlagringstillsatser för att hålla din motor renare, förbättra bränsleekonomin och minska den negativa påverkan på miljön, som krävs av EPA:s riktlinjer för gas i toppklass. Dess dieselgas innehåller ytterligare rengöringsmedelstillsatser utformade för att smörja och minska friktionen samt hålla bränsleinsprutare rena.

Costco strävar också efter att underhålla sina stationer väl för att ytterligare förbättra kvaliteten på sin gas. Bränslefilter används för att fånga upp skräp som är större än 10 mikron. Munstycksflödet kontrolleras regelbundet och när det faller för lågt byts filtret. Dessa etanolkompatibla filter kan fånga upp alla typer av sediment, vatten och separerad etanol. Dessutom kontrollerar elektroniska sensorer under jord ständigt efter eventuellt vatten som kan förorena gasen.

Som ett extra skydd tar Costco kemikalieprover och inspekterar dem varje vecka för kontaminering.

Är Costco Gas faktiskt billigare?

Det finns inte linjer som sträcker sig från Costcos bensinstationer varje dag för ingenting. Om du jämför Costco-gas med konkurrenterna, kommer du att upptäcka att det verkligen är billigare. Costco kan hålla gaspriserna så mycket som 5 till 25 cent lägre per gallon än konkurrenterna. När gaspriserna går upp i området kan Costco hålla sina priser lägre längre.

Medan 5 till 25 cent per gallon kanske inte verkar vara mycket, summerar dessa gallon snabbt. Faktum är att många medlemmar tycker att bara besparingarna på gas gör medlemsavgiften värd besväret. Att använda Costco Visa-kortet kan sänka ditt pris ytterligare, med så mycket som 4% besparing på bensin. Faktum är att Costco Anywhere Visa låter dig spara 4 % på gas även hos andra gasbolag.

Varför är Costco Gas så populärt?

Costco-gas är populärt av ett antal mycket goda skäl, varav vilken som helst kan få dig att överväga att byta från din närliggande bensinstation till Costco:

Pris. Costco-gas är billigare än de flesta andra gaser av samma kvalitet, så mycket som fem till tjugofem cent mindre.

Kvalitet. Costco gas är toppklass och överträffar EPA:s riktlinjer för tvättmedelstillsatser som hjälper din bil att köra bättre. Dessutom övervakas och filtreras Costcos gas noggrant för att säkerställa att den är av högsta kvalitet varje gång du tankar.

Bekvämlighet. I stort sett alla kan hitta saker de vill köpa i bulk och spara pengar på hos Costco, så varför inte tanka på samtidigt som du fyller på med andra förnödenheter?

Var får Costco sin gas ifrån?

Costco får bränsle från stora raffinaderier och distributörer lokalt till den enskilda Costco-butiken. Costco garanterar att allt dess bränsle är av jämn kvalitet.

När öppnar Costco Gas?

Om du är medlem kan du tanka på Costco vilken dag i veckan som helst från kl. 06.00. Det kanske inte är en dålig idé att komma dit tidigt heller, eftersom det ofta är långa köer när folk tankar på innan jobbet.

Vilken tid stänger Costco Gas?

Costco stänger klockan 21.30, vilket är tillräckligt sent för att undvika rusningen efter jobbet som kan göra att du står i kö efter din bensin.

Har alla Costco bensinstationer samma öppettider?

Alla Costco bensinstationer har samma öppettider: 06.00 till 21.30. för medlemmar.

Varför är Costco Gas Lines så långa?

Den enda nackdelen med att använda Costco-gas är ledningarna. Du kommer att märka en väntan på Costco-gas på de flesta platser, särskilt under rusningstid som före och efter normala arbetstider på vardagar.

Lederna hos Costco gas är långa eftersom Costco gas är prisvärt och av hög kvalitet, vilket gör den mycket populär. Costco gör sitt bästa för att hålla saker i rörelse genom att använda enkelriktad trafik som gör det enkelt att ta sig ut från stationen efter att ha fyllt på.

Du kan betala med ett Visa-kreditkort, Costco-butikskort eller de flesta betalkort. Men trots sina bästa ansträngningar är köerna för Costco-gas fortfarande i allmänhet ganska långa.

Kan vem som helst använda Costco Gas?

För att använda Costco-gas måste du antingen vara Costco-medlem eller ha ett Costco-butikskort. Du måste sätta in ditt medlemskort för att pumpa gas hos Costco.

Systemet läser av medlemsnumret och ser till att medlemskapet är aktivt, så tro inte att du kan komma undan med att använda ett utgånget kort för att köpa Costco-gas. Om du inte är medlem men har ett Costco-butikskort som du fått av en medlem, måste du fråga en skötare innan du tankar.

Accepterar Costco Gas Mastercard, Visa eller American Express?

Costco accepterar endast Visa-kreditkort. MasterCard och American Express accepteras inte.

Du kan använda nästan alla typer av pin-betalkort och Costco-butikskort. Om du vill betala med check eller kontanter måste du köpa ett Costco Shop Card, vilket kräver medlemskap. Om någon har köpt ett Costco butikskort åt dig kan du be en skötare att auktorisera pumpen och sedan använda ditt Costco butikskort för att betala för bränsle.

Tar Costco Gas Apple Pay?

Costco gas tar Apple-betalning, men ditt Apple-betalkonto måste vara kopplat till ett Visa-kreditkort för att det ska accepteras.

Kan du använda ett Costco-presentkort för Costco Gas?

Du kan använda ett Costco-presentkort, även känt som en Costco-butik card, att köpa gas. Men om du inte är Costco-medlem måste du få hjälp av en assistent innan du betalar med ditt Costco-presentkort.

Tar Costco Gas kontanter?

Du kan inte betala för Costco-gas direkt med kontanter. Du kan dock köpa ett Costco Shop Card med kontanter och sedan använda det för att köpa bensin. Du kan också köpa ett Costco-butikskort för vem som helst, inklusive icke-medlemmar, som de sedan kan använda för att köpa Costco-gas.

Slutsats

Costco gas har många fördelar jämfört med din bensinstation i närheten. Gas hos Costco är billigare än konkurrenterna, och den håller mycket hög kvalitet.

Om du i första hand tankar på Costco kommer du troligen att upptäcka att du betalar för din medlemsavgift och sedan en del med bränslebesparingar. Som en extra fördel kan du köpa massor av annat till reducerat pris samtidigt som du tankar på. Den enda nackdelen med Costco-gas kan vara hur populär den är: förvänta dig lite väntan, särskilt under rusningstid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.