Utnyttja snabba medel genom Lending Club Personliga Lån

Ett privatlån erbjuder en komplett lösning på behovet av kontanter under en finansiell kris. Det är ett engångsbelopp som lånas från ett finansinstitut, som har en fast eller rörlig ränta. Det återbetalas i form av jämställda månatliga avbetalningar (EMI) över en tidsperiod. Lånet gör att du kan täcka något akut direkt. Du kan också använda lånet för att betala tillbaka en skuld med hög ränta. De månatliga avbetalningarna är fasta efter att ha övervägt det belopp du bekvämt har råd att betala varje månad.

Nuförtiden, när det kommer till personliga lån, även om det finns många aktörer på marknaden, kan du ansöka om LendingClubs personliga lån eftersom denna online peer-to-peer-låneportal har uppfyllt låntagarnas lånekrav i många år.

Behörighetskriterier för ett personligt lån från LendingClub

Ett personligt lån från LendingClub kräver att du gör en ansökan och ger information om vilken typ av lån du söker och din kredithistorik. Lånet är idealiskt för personer med en utmärkt kreditvärdighet. Ett minimumpoäng på 600 krävs för att kvalificera sig för lånet. Alla över en kreditpoäng på 700 kan lätt utnyttja ett lån från LendingClub.

LendingClub personliga lån föredras av låntagare som har en hög årsinkomst med ett genomsnitt på $78 764. Dessutom kan låntagare med en låg skuldsättningsgrad, helst under 30 %, också njuta av lånet. LendingClub accepterar gemensamma ansökningar om ett enstaka lån. Om du vill lämna in en gemensam ansökan, kommer dina flera inkomster att övervägas och du kan bli sanktionerad ett större lånebelopp.

Villkor för utlåning

Personliga lån från LendingClub är sanktionerade i intervallet $1000 till $40.000. De har ett fast räntebelopp som är någonstans mellan 5,98% och 35,89%. Baserat på din profil och din ansökan får du en offert. De går igenom din kredithistorik, lånebelopp, önskad anställningstid, skuld i förhållande till inkomst, återbetalningsvillkor och det belopp du är skyldig dina fordringsägare innan de beslutar om lånebeloppet. Du har flexibiliteten att välja 36 månader eller 60 månader för att betala tillbaka lånet.

Om du är i behov av akuta kontanter och inte vill gå igenom den långa godkännande- och ansökningsprocessen är det bäst att ansöka om ett LendingClub privatlån. Låntagare med dålig kredit bör dock inte överväga detta lånealternativ eftersom det finns stora chanser att din ansökan får avslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *