Populära hypotekslångivare för refinansiering av ditt hem

Det finns alltid bra priser på marknaden för bostadslån. Även om du kanske inte har kunnat utnyttja en av de bästa erbjudandena, finns det olika alternativ för refinansiering, vilket kan säkerställa att du fortfarande får överkomliga priser. Nedan listas några av de bästa hypotekslångivarna, som är kända för att erbjuda några av de bästa refinansieringslånen för bostadslån också.

Rocket Mortgage av Quicken Loans

Rocket Mortgage är en etablerad aktör på lånemarknaden, speciellt när du letar efter det bästa refinansieringsalternativet på ditt bostadslån. Du kan kolla deras portal och få de bästa priserna för dig själv genom deras pensionskalkylator. Du kan kontrollera något av alternativen från 15- till 30-åriga fasta bolåneräntor och låsa in det lägsta tillgängliga alternativet. Detta kommer att hjälpa dig att betala av lånet till mycket lägre räntor.

Lenda

Det finns olika fördelar med att välja en av de bästa bolånegivarna för refinansiering, Lenda. Det ger dig möjlighet att konsolidera alla dina bolånealternativ, sänka räntan du betalar på lånet, gå till en lägre betalning och till och med byta till en fast betalning om du har valt ett lån med justerbara räntor. Du kan välja vilket som helst av de nya alternativlånen och till och med välja ett utbetalningsalternativ med dem. Du kan till och med ta bort en personlig bolåneförsäkring efter refinansiering och till och med ha möjlighet att köpa ut fastigheten från en delägare.

Veterans United Home Loans

Veterans Association är ett av de bästa alternativen för att få en refinansiering. Deras behörighetskriterier är dock strängare än konkurrenternas. Du kan välja ett refinansieringslån för räntesänkning (IRRRL) för att få de bästa räntorna.

SunTrust

SunTrust erbjuder huvudsakligen ett alternativ för utbetalningsrefinansiering. Det här alternativet underlättar lägre räntor, alternativ för en betalning av bolån som kommer att ge högre skatteförmåner, val för avslutande kostnadsavgifter och till och med att använda de extra medlen för hemförbättring.

Refinansiering är inte bara bra för att sänka räntorna på ditt nuvarande bolån utan ger dig också möjligheten att ändra din bolånetid och eliminera privata bolåneförsäkringar. Du kan också förkorta löptiden på ditt lån; Du måste dock se till att du får rätt refinansieringsalternativ för ditt bostadslån.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *