De 3 bästa kreditkorten med låg APR

Det är ett känt faktum att ett utestående saldo på ett kreditkort som inte rensas efter förfallodatumet är dåligt. En hög ränta debiteras på dessa saldon, vilket kan äta upp dina pengar för varje dag som går. Under en period kan ditt kreditkortssaldo leda till att du går i konkurs och du kan hamna i djupa problem.

Därför är det bäst att välja ett kreditkort med låg APR som gör det lättare för dig att bära saldot månad efter månad. Detta gäller särskilt om du har en vana att bära ett utestående saldo varje månad. Här är de bästa kreditkorten med låg APR som du kan överväga.

Barclaycard Ring® Mastercard®

Detta kort är känt som det första sociala kreditkortet som är byggt kring en användargemenskap som delar ekonomiska tips mellan medlemmar. Den har en låg APR på köp såväl som kontantförskott. Det tillkommer ingen årsavgift eller utlandstransaktionsavgift. Däremot har det en saldoöverföringsavgift. Det finns ingen registreringsbonus. Kortet har 0 % APR vid saldoöverföring i ett år från kontots öppnande. Du kan också få tillgång till din FICO-poäng via ditt onlinekonto.

Upptäck it® Chrome

Ansett som ett av de bästa kreditkorten med låg APR, Discover it® Chrome har en låg APR för köp samt en låg överförings-APR. Kreditkortet kommer med en inledande APR-period på 0 % och har också ett cashback-belöningsprogram. Kortinnehavare som betalar hela saldot varje månad kan dra nytta av detta program. Kortet har 0 % APR på köp och saldoöverföring under en period av 14 månader. Det har inte heller en balansöverföringsavgift eller en årlig avgift. Det tas inte heller ut någon förseningsavgift för den första sena betalningen.

Citi® Diamond Preferred®-kort

\Detta kort erbjuder en inledande APR på 0 % på köp samt saldoöverföringar under en period av 21 månader. Det finns många fördelar som du kan dra nytta av med kortet som inkluderar exklusiva erbjudanden hos återförsäljare och förmåner som 24/7 tillgång till personliga concierger för att boka flyg, hotellrum och konsertbiljetter.

Att göra en undersökning av alla kreditkort med låg APR innan du bestämmer dig för att ansöka om ett kommer att hjälpa dig att spara en betydande summa pengar på lång sikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *